Verzenden & retourneren

Alle producten verzenden wij door heel Nederland.( producten naar DE & BE hebben een levertijd 2-3 dagen )

Indien er vóór 17.00 uur besteld is, dan gelden de volgende levertijden.

Maandag besteld = Dinsdag in huis

Dinsdag besteld = Woensdag in huis

Woensdag besteld = Donderdag in huis

Donderdag besteld = Vrijdag in huis

Vrijdag besteld = Zaterdag in huis

Zaterdag besteld = Maandag in huis

Zondag besteld = Maandag/Dinsdag in huis

Door de huidige Coronacrisis kan het zijn dat jouw pakket later ingepakt wordt dan je van ons verwacht! Wij begrijpen dat onze rol voor jouw dierenvriendje alleen maar belangrijker wordt, echter kan het door de enorme hoeveelheid orders lastiger worden om binnen een dag alles te verwerken. Het kan daarom voorkomen dat jouw order een dag vertraging oploopt.

De verzendkosten kosten bedragen

Tot 21 Kg. en bij een ordergrootte tot € 50,00 € 5,95

Tot 42 Kg. en bij een ordergrootte tot € 50,00 € 11,95

Bij een ordergrootte van meer als € 50,00 verzenden wij geheel gratis.

Verzendkosten naar Belgie en Duitsland bedragen € 7,95 tot 21 Kg.

Voor Hoopers en Gates zijn de verzendkosten van 1-4 stuks € 17,50 en meer als 4 stuks € 7,50

Retour Procedure

Annuleren & wijzigen van uw order

Wanneer u een geplaatste order wilt annuleren of wijzigen, kunt u ons hiervan per email op de hoogte stellen. Wij zullen alles dan voor u in orde maken. Terugbetaling van het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten van de heenzending en eventuele andere reeds betaalde bedragen zullen zo spoedig mogelijk worden gedaan, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding.

 

Wat is de wettelijke garantie?
Een product behoort geen gebreken te vertonen, die niet te verwachten zijn tijdens de verwachte levensduur bij normaal gebruik. Is een product verkeerd geleverd? Ook dat valt onder de wettelijke garantie (non conformiteit). Na beoordelen van het probleem zullen wij in overleg met u overgaan tot herstel of vervanging van het product.

Afkoelingsperiode / 14 dagen zicht termijn

Na ontvangst van uw bestelling heeft u het product 14 dagen op zicht termijn (afkoelingsperiode). U kunt een artikel binnen deze termijn ruilen of retourneren als u dat binnen 14 dagen doorgeeft aan onze klantenservice. Het is wel van belang dat het product in de oorspronkelijke verpakking zit (indien redelijkerwijs mogelijk). Indien bij beoordelen er schade aan het product ontstaat, dan kunt u voor waardevermindering aansprakelijk gesteld worden. Wilt u gebruik maken van de afkoelingsperiode volg dan de volgende procedure:

  • Neem contact op met ons per email.
  • Het product moet compleet, ongeopend, niet gebruikt en niet beschadigd zijn. Let op zakken brokken, snacks en trainers reeds geopend nemen wij niet retour.
  • De kosten en het risico voor de retour zending zijn voor uw rekening, wij adviseren u de track & trace code die u ontvangt van het postkantoor te bewaren. U kunt de zending uiteraard ook aangetekend retour zenden.
  • Terugbetaling van het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten van de heenzending en eventuele andere reeds betaalde bedragen zal zo spoedig mogelijk worden gedaan, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding.

Retourneren van uw bestelling

U heeft het verkeerde artikel geleverd gekregen wanneer bij levering blijkt dat u een verkeerd artikel geleverd heeft gekregen, kunt u contact opnemen met ons. Wij zullen er dan voor zorgen dat het juiste artikel alsnog wordt nagestuurd. Het verkeerd geleverde artikel kunt u kosteloos naar ons retour sturen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen verzegelde & houdbare  en maatwerk producten

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling (openen van de zak) is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket

KVV, Barf, Vers vlees wat u via deze webwinkel koopt heeft slechts een beperkte houdbaarheid en kan daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Evenals geopende zakken brokken, snacks en trainers.

Hoopers, Gates en Agility toebehoren zijn maatwerk en kunnen daarom niet geretourneerd worden.